![]() |
malzemeler kıyma sogan baharat un su tuz öncelikle soganı rendeleyip baharat ekliyoruz ve yoğuruyoruz . sonra katı bir hamur elde edip büyük bezeler elde ediyoruz.sonrada oklava ile açıyorsunuz . sonra kare kare kesiyoruz ve içine iç hazrdan koyup hamurun kurumasını beklemeden kapatıyoruz . kapatma şeklini istediğiniz gibi yapabilirsiniz elinizden nasıl geliyor kolayınıza nasıl geliyorsa . resimden anlaşılacağı gibi karısık şekillerde denedik ama tadı cidden harika . valla en basından itibaren oradaydım ama eksik birşey kaldımı bilmiyorum . sadece kapama işlemi yatım çünkü ama benim gibi ev yapımı deneyimi olmayanlar için yol gösterici olsun istedim . umarım yardımcı olmuştur *-* diğer tarifler için tık tık tık |
Çok lezzetli görünüyor ,seninde görümcenin kayınvalidesininde ellerine sağlık canım afiyet olsun.
YanıtlaSilteşekkür ederiz canım benim *-*
Silhiç evde yapmayı denemedim açıkçası ama denemeye değer :) belkide başarabilirim :) sevgiler
YanıtlaSilcanım tek başına gırme derım deneyımlı bırı lazım sevgıler :)
Sil